Kaartje? Mail mcmdesoet@gmail.com voor informatie


Alweer bijna twee weken geleden werd er in Australië, Perth om precies te zijn, een lief klein jongetje geboren: Tom. Ik kreeg de eer om zijn geboorte kaartje te ontwerpen en aangezien de ouders niet in Nederland wonen heb ik me ook bezig gehouden met de enveloppen en het versturen van de hele handel.

Omdat het gezin in Australië woont staan er natuurlijk kangaroos op de voorkant van het kaartje. Dit keer heb ik het ontwerp niet getekend maar heb ik gewerkt met sjabloon techniek. Ook erg leuk om te doen en weer eens wat anders. Ik ben trots!
Wil jij ook een kaart laten ontwerpen voor een bijzondere gelegenheid (het mag ook iets anders zijn dan een geboorte), mail dan naar mcmdesoet@gmail.com voor meer informatie.

 

 

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.