Ook een kaartje? Mail naar mcmdesoet@gmail.com


Hallo lieve mensen, daar ben ik weer. Terug van lang weg geweest. De post van vandaag is eigenlijk ook al lang oud nieuws, maar naar mijn mening de moeite waard om toch nog te posten.

Op 12 november 2013 werd Benjamin namelijk geboren, en ik mocht zijn geboortekaartje ontwerpen! Dat lijkt me toch noemenswaardig? Op het kaartje zie je allemaal spulletjes die voor de ouders van emotionele waarde zijn. Dingen die ze van vrienden en ouders hebben gekregen in de loop van de zwangerschap en die mogelijk ook van waarde worden voor Benjamin. Al die spulletjes zijn in een mooie en gezellige compositie op of in het kaartje terecht gekomen. De ouders en ik waren erg blij met het resultaat.
Inmiddels is een tweede kaartje voor een lief meisje al weer de deur uit, die post volgt binnen enkele dagen. Het derde kaartje is in de maak voor een babytje dat in april ter wereld komt. Als ik tussen nu en juli niet meer opdrachten krijg, komt het vierde kaartje in juli. En hoewel ik alle baby’s even leuk en lief vind, wordt dat vierde kaartje het meest bijzondere kaartje dat ik ooit ga maken.
Wil je ook een kaartje? Mail voor informatie naar mcmdesoet@gmail.com
 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.