1 september weer op de Home Made Market

Het is een paar weekjes geleden, maar vandaag post ik weer eens een nieuw bericht, met goed nieuws! Want iedereen die de vorige keer niet naar mijn kraam kon komen op de Home Made Market, krijgt 1 september een nieuwe kans. Dit keer is de markt op het Prins Hendrik plein in Den Haag, in het mooie Zeeheldenkwartier. Ik deel mijn kraam weer met Sytske Damsma.

Natuurlijk is er in mijn kraam weer prachtig hand beschilderd (vaatwasserbestendig) servies te bewonderen, maar dit keer kun je er ook voor het eerst mijn kaartenlijn bekijken en natuurlijk kopen en bijbestellen. De servies serie is trouwens ook uitgebreid. Genoeg redenen om te komen! Hieronder alvast een sneak preview. Ik ben er erg trots op.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *