Op de markt

Vandaag was DE DAG! Ik stond op de Home Made Market met mijn waar. Van te voren was ik best gespannen, hoe zou het gaan verlopen? De zenuwen bleken voor niets want ik heb heel erg veel positieve en verrassende reacties gehad. Leuke gesprekken met nieuwsgierige mensen, veel kaartjes gegeven en ook nog kopjes en bakjes verkocht. Een goed gevoel. Ik heb iedereen vertelt dat alles mogelijk is en dat ik in principe alles op servies kan tekenen, mits in mijn eigen stijl. Ook servies dat al langer in iemands servies kast staat kan door mij onder handen genomen worden. Mail gerust voor meer informatie naar mcmdesoet@gmail.com. De nieuwe website komt deze zomer!

Bedankt iedereen voor de leuke gesprekken en veel plezier van je aankopen! Tot de volgende keer!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *