Woonideeën… en de winnaar is…

Ik denk dat het de meeste wel is opgevallen dat ik van interieur styling hou. Ik gooi niet elke maand alles ondersteboven om opnieuw in te richten, maar ik ben er wel veel mee bezig. Niet verwonderlijk dat ik een abonnement heb op verschillende woonbladen, waaronder de 101woonideeën . Als ik dat niet doe, koop ik alles toch elke maand, ik kan het niet weerstaan.

Nu had de 101 woonideeën  een paar maanden geleden een actie op instagram (dat is een app voor op je smartphone, even voor mijn oudere lezers) namelijk: #101woonkamer. Dus je moest een foto maken van je woonkamer, of van een deel daarvan en met de hashtag (#) 101woonkamer in je instagram zetten. De beste/leukste/meest inspirerende foto’s zouden worden uitgekozen voor in het oktober nummer. En wie denk je dat één van de gelukkige winnaars is?? Martine de Soet! Noooouuuuuuu! Te gek toch? Dus vanaf nu kun je me bellen als je met een interieur probleem zit, ik kom je heel erg graag advies geven 😉

Bij de onderstaande afbeeldingen zie je het resultaat van de woonkamer wedstrijd. Ook aan de slaapkamer wedstrijd heb ik mee gedaan. Daar ben ik niet uitgekozen (hoe bestaat het?), maar je kan niet altijd maar winnaar zijn.

Mijn instagram naam is trouwens: desoet , voel je vrij om me te volgen!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *