Home Made Market

Aanstaande zondag is het zover: dan sta ik samen met mijn kopjes en meer dingen op de Home Made Marktet op de Frederik Hendriklaan in Den Haag! En ik moet zeggen, het voelt een beetje als uit de kast komen. Deze blog was al een eerste stap, maar wel heel veilig. Alleen mensen die het leuk vinden zeggen dat en de rest zegt niets. Maar op de markt, in de boze buiten wereld, ga ik het ook zien als mensen het iets minder leuk vinden. Dan lopen ze namelijk door, of nog erger ze gaan iets naars zeggen! Of overdrijf ik nu?

Ik ben er klaar voor, met mijn hele stapel servies (op de foto’s slechts een kleine sneak preview), een zelf gemaakt krijtbord voor de prijzen en een heleboel kaartjes in een gepimpt theedoosje. Zeker komen kijken hoor, er is namelijk nog veel meer te zien in mijn kraam (die ik deel met sytskedamsma.nl ) en op de rest van de markt. Tot zondag op De Fred!

Owja en ik heb de tekeningen op mijn kopjes laten registreren dus kopieren kan niet meer!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *