Oude lapjes en linnen kleedjes

Ik heb een nieuwe schat het huis ingesleept: een tas vol oude lapjes en linnenkleedjes van mijn Opa en Oma. Van kleine kanten kleedjes en servetten (met initialen) tot wat grotere tafelkleden en stoffen onderzetters. Van het meeste weet ik nog niet zo goed wat ik er mee wil, maar er van tijd tot tijd naar kijken maakt me ook al best gelukkig. Van de beige servetten met rode lijntjes ga ik nieuwe kussens maken voor bij de eettafel bank. Dat komt vast een keer terug op de blog.

Oh en dan wilde ik nog een oproepje doen: Als je thuis van die kleine kanten kleedjes hebt en je staat op het punt ze weg te gooien of er een poetsdoek te van maken (barbaar!): niet doen! Doneer maar aan mij.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *